HATAY / ALTINÖZÜ - Altınözü Anadolu Lisesi

Ara

İlçemizde düzenlenen okullar arası öğretmenlerden oluşan voleybol turnuvasında okulumuz finale yükselmiştir.Final macı 11.12.2023 tarihinde saat 19:30'da Gençlik ve spor bakanlığı spor salonunda gerçekleşecektir.Okulumuz öğretmenlerine başarılar dileriz.

Ara

İlçemizde düzenlenen 24 Kasım Öğretmen gününü Altınözü belediye konferans salonunda öğrencilerimizin düzenlediği programlama kutladı.

Ara

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri ilçemiz stadyumunda gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ektinliğini çokşuyla kutladı.

Tem

Okulumuzdan ayrılan Ümit GÜLER, Tülin ÖZTÜRK, Cansu HATİK ,Metin TAŞÇI , Aygül MUM öğretmenlerimize okulda bulundukları süre boyunca okula yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Değerli öğretmenlerimize yeni okullarında başarılar dileriz.

May

Kardeş Okulumuz Karadeniz Ereğli Alemdar Anadolu Lisesi'nden okulumuza gönderilen bu anlamlı hediyeyi okulumuzun baş köşesine astık. Kardeş okuulumuza hediyeleri için çok teşşekür ederiz. Ellerinize emeğinize sağlık.

Kas

Altınözü Anadolu Lisesi olarak düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü anma töreninde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.