T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HATAY / ALTINÖZÜ - Altınözü Anadolu Lisesi

Mehmet Sabri ZEYTİNELİ - Müdür

1977 Yılında Hatay/Antakya’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Antakya’da tamamladı. Fırat Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden mezun oldu.

Bir müddet Amasya ilinde dershanecilik yaptıktan sonra, 2002 yılında Şanlıurfa Merkez Sarım İlköğretim Okuluna sınıf öğretmeni olarak atandı. 2003 yılında eş durumundan Altınözü İlçesi Babatorun Köyü İlkokuluna atanarak İlimize geldi. 2009 yılında aynı okulda müdür yardımcı olarak görevlendirildi. 2010 yılında müdür yardımcılığı sınavını kazanarak görevde yükselme ile Hatay ili Altınözü İlçesi Avuttepe İlköğretim Okuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı. Aynı yıl Avuttepe İlköğretim Okuluna Müdür Vekili olarak görevlendirildi. 2012 yılında Babatorun İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcılığı görevine devam etti. Hatay Anadolu İmam Hatip Lisesine alan değişikliğiyle Tarih Öğretmeni olarak atandı. 19/12/2014 tarihinde Yöneticiliğe ilk defa veya yeniden görevlendirme (22-23.madde) ile Altınözü Anadolu İmam Hatip Lisesinde Okul Müdürü olarak göreve başladı. İdarecilik süresi içerisinde Kaymakamlık, Valilik ve Bakanlık tarafından çeşitli ödüller verildi.

 Uzun yıllardır idarecilik yapan Mehmet Sabri ZEYTİNELİ, 07/08/2023 tarihinde Altınözü Anadolu Lisene Müdür olarak atandı. Askerliğini Şırnak’ta Yedek Subay Öğretmen olarak yaptı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.